De deskundigheid van de organisatie in een oog opslag; bekwaam en integer.

Erkend Adviesbureau biedt u als organisatie de zekerheid en duidelijkheid dat u werkt met de juiste documenten en diploma's. Het Keurmerk Erkend Adviesbureau geeft de consument en opdrachtgevers helderheid in betrouwbaarheid, bekwaamheid en integriteit. Het Erkend Adviesbureau-certificaat staat als enige in Nederland garant voor objectieve erkenning. Uw organisatie voldoet aan vijf vaste critera (STERREN) van kwaliteit. Dat geeft de consument en/of opdrachtgever de garantie dat het te maken heeft met een aanbieder op niveau. De consument als ook opdrachtgever weet zeker dat de erkenning actueel is, want om de Erkend Adviesbureau-certificaat te behouden moeten aanbieders zich elk jaar opnieuw onderwerpen aan een klanttevredenheidsonderzoek en dit afsluiten met een positief resultaat. Het onderzoek wordt uitgevoerd onder inkopers en opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, overheden, non-profitsector en particuliere deelnemers. Kiezen voor de Erkend Adviesbureau betekent kiezen voor gegarandeerde kwaliteit. Nu en in de toekomst.

Erkend Adviesbureau verzorgt dit keurmerk voor tal van dienstverleners. Deze organisaties moeten aan strenge en objectieve eisen voldoen. Naleving hiervan wordt frequent gecontroleerd. Hiervoor staat een team van deskundigen personen klaar die de organisatie eventueel screent en het resultaat van advies of dienstverlening bij klanten (referenties) checkt.

 • Dienstverleners met dit keurmerk:

  Zijn bekwaam; beschikken over de juiste diploma's en certificaten;

  Zijn deskundig;

  Zijn betrouwbaar; beschikken over integriteit, bewezen door de Verklaring Omtrent Gedrag;

  Leggen de Eed van Belofte af (voor de sector dienstverlening);

  Ondergaan jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek.

Voldoet u als dienstverlener aan alle eisen, dan wordt het Erkend Adviesbureau-certificaat verleend. Deze is echter geldig voor een periode van drie jaar. Voor voortzetting van de erkenning zal de toetsing opnieuw met positief resultaat worden gemeten. Voldoet een aanbieder bij zo'n herhalingsscreening niet meer aan de eisen, dan wordt de Erkend Adviesbureau-erkenning pas verlengd als alle gesignaleerde verbeterpunten daadwerkelijk zijn aangepast. Zie hiervoor ook de procedure omschreven in de voorwaarden die u kunt downloaden op deze website.

Klanten kijken altijd naar Erkenning

Een betrouwbaar en deskundig advies van het adviesbureaus. Deze voldoen aan de opleidingseisen van de erkende HBO opleidingen of zijn in bezit van een certificaat voor bevoegde diploma's afgegeven door Erkend Adviesbureau.

Lees meer

Onafhankelijke bemiddeling bij eventuele geschillen met een dienstverlener. Ook biedt Erkend Adviesbureau de mogelijkheid klachten voor te leggen aan de onafhankelijke Raad van Toezicht van Erkend Adviesbureau. Het keurmerk staat onder toezicht van ACM (Consuwijzer), lees het rapport (beoordeeld met een 10).

Erkend Keurmerk Consuwijzer
 • Juli10 Het keurmerk is toegekend door ministerie van Economische Zaken. De toetsing door de Raad van Accreditatie is af te lezen op consuWijzer.
  EZ.Rapportage Lezen.Erkend Keurmerk EZ Rapport
 • Juni25 Opgenomen op de website van Consuwijzer. Hier staan Nederlands enige erkende Keurmerken.
  Het keurmerk heeft de keurmerkentoets ondergaan. De betrouwbaarheid van het keurmerk is
  gewaardeerd met een 10. Erkend Keurmerk Consuwijzer
 • Mei12 Aansluiting met IPM voor volledige B2B weergave van uw certficaatbezoeken. Plaats het logo op uw organisatie website en u ziet welke organisatie u heeft gecontroleerd.Erkend IP Marketing